Moderator
sensei: Uchiha Madara
Uczniowie:
Mai Kawasumi
NIE JESTEM JUZ SENSEI DO ODWOLANIA
Ostatnio edytowany przez Uchiha Madara (2008-09-03 15:21:40)
Amaterasu,HNMH,Susanoo,Tsukiyomi,Zukkoku,Haikedo,Kirin,Gyokakyuu no jutsu,Kuchiyose no jutsu,Senei Jyashuu,Senei Ta-Jashuu,Suishouha,Sanjuu Rashoumon,Gogyou Fuuin,Chuusuusei Biribiri,Suishouha,Ditsui Niposuuy,Mangekyou Kado,Chidori,Chidori Nagashi,Daibakufu no Jutsu,Mugen Sajin Daitoppa,Mizu Kamikiri,Tatsumaki no Jutsu,Raizou Senpuu no Jutsu,Kiryuu Doku,Nikutai Kassei
Ekwipunek:Zatrute kastety,zwoj przywalonia i 325 kunai oraz 5520 shuriken,2000 Fuuma Shuriken.
Biju: Kyuubi
Pieczêæ: Pieczêæ Nieba lv2(uzyæ 0/15)
Dru¿yna:Mai Kawasumi
Natura chakry:Katon,Raiton,Fuuton,Suiton
Dodatkowe: Brak
Mityczne: brak
Pakty: Z wê¿ami
Student
Dobra zapisuje sie do ciebie
ja te¿ ja tez ! ok czego mnie nauczysz??
Gość
studentów zapraszam do akademii jak zdacie na genina to bedzie was uczyc madara
gdzie zdac na genina?
Moderator
w wielkim dêbie czy cos takiego
Amaterasu,HNMH,Susanoo,Tsukiyomi,Zukkoku,Haikedo,Kirin,Gyokakyuu no jutsu,Kuchiyose no jutsu,Senei Jyashuu,Senei Ta-Jashuu,Suishouha,Sanjuu Rashoumon,Gogyou Fuuin,Chuusuusei Biribiri,Suishouha,Ditsui Niposuuy,Mangekyou Kado,Chidori,Chidori Nagashi,Daibakufu no Jutsu,Mugen Sajin Daitoppa,Mizu Kamikiri,Tatsumaki no Jutsu,Raizou Senpuu no Jutsu,Kiryuu Doku,Nikutai Kassei
Ekwipunek:Zatrute kastety,zwoj przywalonia i 325 kunai oraz 5520 shuriken,2000 Fuuma Shuriken.
ale tam nie ma na genina jest na chunina jounina anbu i sannina
Moderator
to wez pytaj sie naruto na PW on chyba da ci pytania czy cos
Gość
na genina jest w akademii i spoks mamy genina andromeda ktorego bedziesz uczyc madarciu w szkole dla geninow
Gość
ok andromed jets chuuninem sam sie teraz uczy